.

.

ODLUČUJU / E svjetlo / IPL / Fotonskih Lepota Instrument Crni lutku sigurnost zaštitne naočale crveni laser naočale 340-1250nm širom apsorpcija

ODLUČUJU / E svjetlo / IPL / Fotonskih Lepota Instrument Crni lutku sigurnost zaštitne naočale crveni laser naočale 340-1250nm širom apsorpcija

KM 7.49

Iz robe
U skladištu


O pad isporuka
Dobrodošli pad isporuka ,mi ćemo ne uključuju svaki informacije o prodavca i cijena u tvoj paket,i molim te ne brini o tome.I znamo to brzo isporuka je vrlo važno za tebe,tako da obično ćemo poslati paket iz roku od 24 sata, nakon moramo dobiti isplatu od tebe.
O proglasiti vrijednosti
Često,mi ćemo učiniti nisko-vrijednost declareation da ti pomognem izbegnu porez .obično ćemo proglasiti manje od $10 za većinu paket osim velike narudžbe.Naravno, možete ostaviti poruku da nas koliko je proglasio vrijednosti je DOBRO za tebe.
Dobrodošli pad isporuka!ćemo ne uključuju svaki informacije o prodavca i cijena u tvoj paket,i molim te ne brini o tome.
I znamo to brzo isporuka je vrlo važno za tebe,tako da obično ćemo poslati paket iz roku od 24 sata, nakon moramo dobiti isplatu od tebe.
Opis
1.zeleno galsses :
spektar talasnim dužinama : 340 -1250nm
O. D : 4+,
V. L. T > 65%
2.crne naočare
spektar talasnim dužinama : sve talas domet
O. D : 6+
V. L. T : 0%
Aplikacije.
E svjetlo lepota instrument
IPL photorejuvenation opremu
ODLUČUJU optički lepota instrument
Fotonskih lepota instrument
Pakujem spiska :
1pcs zelene naočale + 1pcs crne naočare + 1pcs kutiju+1pcs čistu odeću.

Detaljne specifikacije

:
ZOHEYONER
:
Meka
Dodaci proizvoda