.

.

originalni novi 7 cm četiri žicu otpor dodirni ekran auto DVD navigacija i jedan kao u stroja ugrađen IPC 165 * 100

originalni novi 7 cm četiri žicu otpor dodirni ekran auto DVD navigacija i jedan kao u stroja ugrađen IPC 165 * 100

KM 11.00
KM 14.85

Iz robe
U skladištu


Ovo je fabrika direktan, za veći deo kupovine dionica ili naredio unaprijed za istragu
Proizvod Detalja
O Express Express izbor
Ti pro mogu da biram prema njihovim potrebama za kurir, express prodavnicu mogu izabrati SF, rimuje dva kurira. Što se rimuje isporuka povoljniji trenutku ali više polako, ako ti roditelji nisu u žurbi da koristim mogu izabrati da izrazim izbor logistike kada; ako pro je hitno onda možeš da izabereš da je SF, SF iako je skup, ali brzo i bezbedno, i neće jer isporuka opušteno do Robe, pronađeno je kurir kompanija slomio nema pristup neugodna situacija, moramo da idemo SF možeš izabrati površinu (mali dva uvoz cijene stavio SF površinu mail unutra) u izbor logistike. Iznad, možeš odabrati pro express prema im stvarnu situaciju.
Dostava i starenja
Ako prodavnici prije 17 : 00 fotografisao robe i isplata je uspješna, poslaćemo isti dan. Ako izabereš SF Express, uglavnom u roku od tri sata će obavijestiti kurir pick-up; Ako izaberete rimu, kurir će pokupiti u 9 o'sat tu noć, ali ako je u 20 : 00 poslije generala Express ne mogu držati korak, mogu samo biti produžena za narednih pošiljaocu. U subotu vikend sam uglavnom izdala isti dan, ali ponekad osoblje ali će biti produžena za narednih dana kosu komade. Praznici su generalno ne pošiljaoca, dok prvi dan posle praznika brodove.
Rimuje isporuka obično nakon 3-7 dana je Poslao račun, u neki udaljeni oblastima može biti produžena; SF obično u 1-2 dana račun nakon isporuke, da će biti produžena na nekom udaljenom područja, vremenu i prirodnim katastrofama mogu To će utjecati na pick-up vremena.
Napiši na uvid
Jer ovaj proizvod je krhak , Na račun, molim te, otvori ispitivanje robe ispred kurir za štetu i nedostatak ponovo znak. Ako ima problema, može biti odbijen i kontaktirajte nas, mi ćemo komunicirati sa kurirom kompaniju, kao što je slučaj kurira da se spriječi inspekcije, kontaktirajte nas na licu mjesta. Jednom znak necemo pregovarati sa kurir, prijem robe u dobrom stanju znači kupci stignu ruke.

Detaljne specifikacije

Proizvod Tip:
Tableta LCD
:
lanjuu
Dodirni ekran vrste:
Četiri-žicu otpor
:
Auto DVD auto navigaciju GPS IPC
:
7-inch
Vanjski dimenzije:
165mm * 100mm
AA prostor (dodir područje):
155.5 mm * 88.5 mm
Dodaci proizvoda