.

.

7-četiri inča-žicu otpor dodirni ekran auto DVD navigacija i jedan kao u stroja ugrađen IPC 166 * 100

7-četiri inča-žicu otpor dodirni ekran auto DVD navigacija i jedan kao u stroja ugrađen IPC 166 * 100

KM 17.00
KM 22.92

Iz robe
U skladištu


Proizvod Detalje Kvalitet Definicije
Dimenzije OD prostor (vanjski dimenziju) Dužinu (C) 166mm Širina (D) 100mm Debljine 1.4 mm AA prostor (dodir područje) Dužinu (O) 153mm Širina (B) 89mm AA prostor (dodir područje) i OD zoni (izvan dimenzije) daleko Otišla (E) 5.5 mm zar ne (Ž) 7.5 mm Na (G) 4mm Pod (H) 7mm
Linija naređenje
Molim te kupci pažljivo provjeriti da li program odgovara liniju redu, narudžbenicu ako liniju ne odgovara ekran i program i neće proći ako linija ne radi.
O Express Express izbor
Ti pro mogu da biram prema njihovim potrebama kurir, express prodavnicu mogu izabrati SF, Shen Tong, u prolazu tri kurira. Gdje propusnicu i Shentong express povoljniji trenutku ali više polako, ako ti roditelji nisu u žurbi da koristim mogu izabrati da izrazim izbor logistike kada (STO i kroz kurir optužbe mali dva uvezeno u kurir unutra); ako roditelj je hitno onda možeš da izabereš da je SF, SF iako je skup, ali brzo i bezbedno, i ne zato što isporuka opušteno dolaze samo da bih saznala da roba je bila kurir kompanija slomio nema pristup neugodna situacija, ti treba da ideš SF možeš izabrati površinu u izbor logistike (mali već dva cijena uvoze površinu mail u SF). Iznad, možeš odabrati pro express prema im stvarnu situaciju.
Dostava i starenja
Ako prodavnici prije 17 : 00 fotografisao robe i isplata je uspješna, poslaćemo isti dan. Ako izabereš SF Express, uglavnom u roku od tri sata će obavijestiti kurir pick-up, ako je izbor je u prolazu, ili STO, kurir će pokupiti u 9 o'sat tu noć, ali ako je posle 20 : 00 Express naređenja obično ne mogu pratiti, to jedino može biti produžena za narednih pošiljaocu. U subotu vikend sam uglavnom izdala isti dan, ali ponekad osoblje ali će biti produžena za narednih dana kosu komade. Praznici su generalno ne pošiljaoca, dok prvi dan posle praznika brodove.
Shentong kroz express i kosa komade obično nakon 3-7 dana račun, u neki udaljeni oblastima može biti produžena; SF generalno račun u 1-2 dana nakon isporuke, da će biti produžena na nekom udaljenom područjima, i sve vrste vrijeme Prirodnim katastrofama može utjecati na pick-up vremena.
Napiši na uvid
Jer ovaj proizvod je krhak , Na račun, molim te, otvori ispitivanje robe ispred kurir za štetu i nedostatak ponovo znak. Ako ima problema, može biti odbijen i kontaktirajte nas, mi ćemo komunicirati sa kurirom kompaniju, kao što je slučaj kurira da se spriječi inspekcije, kontaktirajte nas na licu mjesta. Jednom znak necemo pregovarati sa kurir, prijem robe u dobrom stanju znači kupci stignu ruke.

Detaljne specifikacije

:
lanjuu
Proizvod Tip:
Tableta LCD
Dodirni ekran vrste:
Četiri-žicu otpor
:
Auto DVD auto navigaciju GPS IPC
:
7-inch
Vanjski dimenzije:
166mm * 100mm
AA prostor (dodir područje):
153mm * 89mm
Dodaci proizvoda