.

.

G080Y1-T01 8

G080Y1-T01 8

KM 153.00
KM 210.00

Iz robe
U skladištu


Prije kupovine, biti siguran da se konsultujem da li ima robu, tako da ne donese ti nepotrebno nevolji! Slika opis i fizički neslaganja, nadam se da imate dobar konsultacije prije kupovine, plaćanje u roku od 24 sata, nakon isporuke, tamo su posebne okolnosti obavijestit ćemo vas unaprijed! Usluzi : 7 dana bez razloga da se vratim, 3 mjeseca garanciju, je garancija vratiti, potrebna izgled bez štetu, a ne da razmontira i popraviti, i garanciju naljepnice netaknuta! Da imam kvaliteta problema u roku od 7 dana da se vrate, mi ćemo podnijeti vratiti teretni! U roku od 7 dana, ako ne proizvod sama kvalitet problema da se vratiti robu, kupac vratiti teretni!
Šteta u prirodnim katastrofama i napravio čovjek faktora nije u okviru garancija, ne uživaju 7 dana bez razloga da se vrati!
U cilju zaštite interesa od nas, molim te, ne žuri da se prijatelji nakon primitka robe, moramo prvi znak nakon inspekcije, ako ti susret oštećen inspekcije, kontaktirajte nas odmah! Ako ne provjeriti i znak da bi dobio robu u dobrom stanju, ako oštećen, posljedice za sebe!!
Biti siguran da otvori paket kada kurir pažljivo provjeriti da li robu su oštećeni ili nestala! U slučaju štetu, molim vas, odmah odbijem da potpišem i pusti službenik da dokažemo da je povratak paket. Bolje je da naš kontakt telefon odmah kada roba su oštećeni. Mi smo odgovorni za kurir i tvrdi. U ime potpis da se potvrdi da je roba su u dobrom stanju i količina je u pravu.

Detaljne specifikacije

:
lanjuu
Proizvod Tip:
Tableta LCD
Dodaci proizvoda