.

.

DIYSECUR Elektricni Udar LockFingerprint 125KHz LIČNU Kartu Čitač Vrata Pristup Sistem Kontrole Kit + Daljinski

DIYSECUR Elektricni Udar LockFingerprint 125KHz LIČNU Kartu Čitač Vrata Pristup Sistem Kontrole Kit + Daljinski

KM 156.00
KM 194.97

Iz robe
U skladištu


Biometrijski Otisak prsta i RFID Karticu Pristup Sistem Kontrole sa Daljinskim
Otisak prsta i RFID Pristup Kontrolor+ Elektricni Udar Bravu+ 10 karte/keyfobs +
Daljinski + Napajanje + Izlaz dugme
Opisi
Pristup sistem kontrole omogućava da kontrolu ko ima pristup vašoj zgradi. Ovo kompaktna dizajn fingerpirnt + RFID karticu vremena, sat i pristup kontrolu za pristup kontrolu aplikacije, prilagodi se napredna otisak matematika, automatski analizirati mali razliku od najnovije otiske prstiju i prethodni otiske prstiju, identifikaciji vrijeme je za manje od 1 sekundu. Možete koristiti fingerpirint, RFID karticu, daljinski, izlaz dugme ili čak i JP softver da otvorim bravu. To može biti upotrebljeno u oba radnog vremena provjeriti i vrata pristup kontrolu aplikacije, je pogodan za ulaze i izlaze iz stan, multi-porodica kuće,uredu, fabrika, hotel, školu, maloprodajnih prodavnice i tome slično.
Zašto Koristi Pristup Kontrolu ?
Sa ove tačke mogu postaviti kompaniju, ili vlasti zgradi sliku standardizacije upravljanja, poboljšanja u upravljanju nivo, u isto vrijeme, standardizirani unutrašnje sistema upravljanja.
Ako gasove karticu izgubio mogu odmah izvještaj gubitaka u sistemu, tako da je čak i ako je neko drugi uzeo gasove karticu mogu kroz ulaz čuvar sistem, je zgodnije od običnog mehanički bravu, više sigurnost.
Otisak Acess Kontrolu uređaj : Ovo kompaktna dizajn fingerpirnt + RFID karticu vremena, sat i pristup kontrolu za pristup kontrolu aplikacije, prilagodi se napredna otisak matematika, automatski analizirati mali razliku od najnovije otiske prstiju i prethodni otiske prstiju, identifikaciji vrijeme je za manje od 1 sekundu.
Napajanje :
Ovo AC110 V240 V Napajanje kontrolor je transformer koja pruža stabilan izlaz napon za pristup kontrolor, zaključati, i izlaz dugme. Mogu koristili cijelog svijeta.
Elektricni Udar Vrata Zaključati :
Ovo elektricni udar je najbolji izbor za Kuće, Uredu, Fabrika i mnoge druge oblasti!Compact i divna pojava, lagano, lagano instalirati.
125 KHz RFID Karticu/Keyfob :
Postoje 10pcs 125 KHz RFID Blizini LIČNE karte / Keyfobs, mogu raditi sa proizvod koji je 125 Khz RFID karticu čitač.
Izlaz dugme :
Ovaj izlaz dugme korišćena u vrata pristup sistem kontrole.Kada hoćeš da ideš odavde, treba samo da pritisnem ovo Izlaz Dugme, onda možeš ići napolje :
Daljinski :
Ovo je daljinski uređaj za Vrata Pristup Sistem Kontrole, nakon što ste povezali na vašem sistemu, možete pritisnuti daljinski za otvaranje vrata daljinski, udaljenost mogu do 50 metara :
Opcija, ako ti treba molim te naređenje od ove veze.
Zvono :
Veza Dijagram :
Ekrana Softver za Upravljanje
Moćni PC softver za upravljanje je dizajniran da proverim prisustvo dosije i otvorena vrata istoriju iz terminala ili usb stick, možete provjeriti u/iz podataka preko pc softver lako, li čak mogu da otkljucam bravu preko ovo PC softver :
Specifikacije :
Pakujem spiska :

Detaljne specifikacije

Pravcu:
Niko
Sigurnost Mode:
Propasti Sef
:
DIYSECUR
:
M-F211
Frekvenciju:
125khz rfid
is_customized:
Yes
Dodaci proizvoda