.

.

3A UBEC Potpuno Zaštićena Anti-smetnje Izlaz 5V 6V 12V Switchable (2-12S Liposukcije)

3A UBEC Potpuno Zaštićena Anti-smetnje Izlaz 5V 6V 12V Switchable (2-12S Liposukcije)

KM 19.00
KM 19.48

Iz robe
U skladištu


3 A UBEC Potpuno Zaštićena Anti-smetnje Izlaz 5 V 6 V 12 V Switchable (2-12 S Liposukcije)
Ovaj proizvod je 3 A kontinuiranog izlaz trenutni prekidač mode UBEC. Uvozi visoko-efikasnost, korak do DC-WASHINGTON prekidač IC dizajn, male velicine, svjetlo težinu, visoko izlazne snage; u isto vrijeme koriste štit zatvorena magnetno moć inductors i magnetnim dizajn, da izbjegnem elektromagnetni smetnje.
U UBEC mogu dobiti od 2-12 S litijum baterije za slušalicu i druge opremu da rade DC napon i stabilno dostaviti u 3 A od izlaz struje, slušalicu, žiro i šarafa i druge opreme više nego samo moc, jako je pogodan za velike popravio-krilo i električna helikoptera. Upotrebi ovo opremu, prijemnik moze dobiti potrebnu snagu direktno od napajanje, nije više sa posebnim prijemnik baterija.
1.specifikacija :
2, proizvod mogućnosti :
2.1, korištenje uvoze krvni pritisak za prebacivanje napajanje IC dizajn, efikasnosti visoki kao 90%.
2.2, da bi osigurali rezultate, a compact dizajn, male velicine, svjetlo težinu, samo 25g.
2.3, korištenje nisko-buka dizajn, sve komponente potpuno zaštićena, i upotreba zatvorena magnetno moć inductors, dok izlaznih linija sa magnetne prsten, jako smanjenje elektromagnetni smetnje.
2.4, izlaz trenutni, nastavak proizvodnje trenutni 3 A, vrhunac izlazne trenutni 5 A; potpuno garantujem struju potražnja za uređaj.
2.5, sa širok spektar operativni napona, mogu raditi između 2-12 S.
2.6, sa pregreje zaštitu, izlaz kratki spoj zaštitu, izlaz overvoltage zaštitu i anti-obrnuti funkcije.
2.7, izlaz pokazatelj, red je VODIO posao svjetlo, UBEC normalno radno vrijeme, svetla.
2.8, mekog početi prekidač, uključi ili sa izlaz UBEC do meke početi prekidač.
3, koristi :
3.1,5 V / 6 V (YL12 S3 A01) zamenjuje napon izlaz : preko skakač da biram. Skakač uzmi pin1 i pin2 ubacili dva igle da izaberete 6 V izlaz, ubacite dva igle u pin2 i pin3 je izabrati 5 V izlaz, odnosi na dijagram, ako skakač je izgubljena, UBEC uobičajeni izlaz je 5 V.
3.2,5 V / 12 V (YL12 S3 A02) zamenjuje napon izlaz : preko skakač da biram. Skakač uzmi pin1 i pin2 ubacili dva igle je 12 V izlaz odaberite, ubacite dva igle u pin2 i pin3 je izabrati 5 V izlaz, odnosi na dijagram, ako skakač je izgubljena, UBEC uobičajeni izlaz je 5 V.
Za 3,3, moć indikator : Moć indikator se koristi za prikaz izlaz države. To svetla kada UBEC je normalno napon izlaz, ako ne i svetlu, provjeri moć ethernet kabl je povezano, da je baterija je dobro.
3.4 Izlaz NA OFF : prebaci na "NA", izlazni otvori; da se "S" položaju, izlaz van.
4.Piz napomena :
4.1 Iako pokušali smo sa različitim mjere da se smanji elektromagnetni uplitanja, i prelazim regulator mode UBEC na poslu još uvijek ne mogu u potpunosti izbeći malu količinu elektromagnetni smetnje; kako bi se osigurala normalno funkcionisanje slušalicu, set izlaz filter prsten i UBEC gospodar što je dalje moguće dalje od tanjir (prsten ne može biti jedan pored drugog na MPU), dok cijeli UBEC kao daleko od prijemnik.
4.2, kada se šačica jadni anti-ometanje nastup sliku prijenos opremu, možda dokaz UBEC će ometa prenos slike opremu fenomen, ako se ovo desi, smanje broj okrene na magnet navijaš ili direktno skinuti prsten.

Detaljne specifikacije

:
:
Ukršteni Konektori/Žice
:
SHUAICHI
:
Drugi
:
3A UBEC
Dodaci proizvoda