.

.

NE KIT, Ne Konac ili Tkanine su uključeni, Papir Karton Samo, DMC boja - Izbrojao Krst Šav Obrasce - Pjevanje na Kiši

NE KIT, Ne Konac ili Tkanine su uključeni, Papir Karton Samo, DMC boja - Izbrojao Krst Šav Obrasce - Pjevanje na Kiši

KM 22.00
KM 32.10

Iz robe
U skladištu


Molim vas da pročitate cijela stranica pažljivo pre nego što ti kupim!
"isporuka za vas" znači isporuka tiskana karte kupcu. Primite predivna karta paket koji sadrži pokriti stanja sa boja slika, potpuno instrukcije, DMC simbol/boja ključ, grafikon raspored & crni & white grafikon tiskano više stranica lako čitati.
Ako želiš PDF dosije, spojite me. Poslat ću uzorak da si putem e-maila u 24 sata. PDF dosije cijena je 9 dolara. Kompletnu sliku je prikaceno kako da izgradite sliku/sliku što je bliže moguće. Postoje različite boje boja u obrazac koji kada uključena rezultat u veću dimenzionalni dubinu na sveukupno završio komad kad si korak natrag. Uzorak Samo, Bez Odjeće, Iglu ili pereš Zube Koncem su uključeni. Šav : Izbrojao Krst Šav Naslov : Pjevanje na Kiši Do : M&W E-trgovine, Inc . Šavova : 220w x 310h 14 računati : 15.7" X 22.1" 39.9 cm X 56.2 cm 18 računati : na 12,2" X 17.2" 31.0 cm X 43.7 cm 22 računati : 10.0" X na 14,1" 25.4 cm X 35.8 cm Boja : 90 Dizajnirana za DMC konac, koristi 2 reda. Pun krst šavova samo. Ne backstitching, specijalnost šivanje, ili ukrasa. Dobit ćete odštampao karton : *Obrazac u crnom & white simboli. *Naslovnu to je boja sliku obrazac. *Instrukcije stanja. *Konac boja & broj šavova korištenja karton. *Boja konac legenda. Ako ti susret poteškoća, imaš li kakvih pitanja ili problema, molim te e-mail nas odmah. Hvala vam na poseti i uživaj u stvaranju vaše nasledstvo od sutra!
Ovo je križ šav završila nastup. U našem Taobao radnju je prodala u posljednjih godina je hiljadu krst šav kit, koje su neke mušterije staviti svoje završio radi da nas preko Interneta, to su samo dio toga.
1. Kada si mjesto u redu, molim te, izaberi isporuka metode i platiti za naredbu uključujući isporuka naknada. Poslat ćemo stvari za 3 dana nakon što je vaša isplata je završen.
2. Mi ne garantujem isporuka vremena na sve međunarodna pošiljka zbog razlike u carine čistina puta u pojedinačnim zemlje, što može uticati na to koliko se brzo tvoj proizvod je pregledan.
3. Imajte na umu da kupci su odgovorni za sve dodatne carine, brokerske naknade, dužnosti, i porez za uvozom si svoju zemlju. Ove dodatne naknade možda prikupili na vrijeme za isporuku. Nećemo povrat novca isporuka optužbe za odbio pošiljke. Brodskih koštati ne uključuje li uvoz poreza, a kupci su odgovorni za carine.
1. Činimo najbolje što možemo da služimo klijentima najbolje što možemo.
2. Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga. Međutim, kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili, kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka.
3. Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
1. Nudimo 1 meseca besplatno zamjena. Kupci mogu tražiti za zamjenu za 15 dana od tvog dobitka proizvoda.

Detaljne specifikacije

Krst Šav Tkanine IDENTIFIKACIONI broj:
isporuka za tebe
:
100% Pamuka
:
Obrasce
Stil:
Američki Stil
:
Slike
Okvir:
No
:
Ankicoleman Dizajn
Tip Šablona:
Životinja
Platno Pakovanje Metod:
PVC
Vanjski Pakovanje:
PVC
:
Domaćinstvo Najvažnije/Ukras
Dodaci proizvoda