.

.

18MHz Radio FM Bend Grana Pretvarač Frekvenciji za Nissan

18MHz Radio FM Bend Grana Pretvarač Frekvenciji za Nissan

KM 25.50

Iz robe
U skladištu


Auto Radio FM Bend Grana Frekvenciju Promijeniti Pretvarač mjenjač Japan da širom Svijeta 18 MHz Za Nissan kristala Visokog kvaliteta u sve naše fm bend expanders da budem siguran da si ti samo slušaj kvalitet zvuk, nije jeftin !
U Japan, radio si napravio dobiti frekvenciju 76 Mhz da 90 Mhz. Ali, u drugim zemljama ti trebati toga koliko god 108 Mhz. Naše elektronske fm bend grana ŠIRI spektar Japanski auto radio u 108 Mhz.
Možda kao :
Instalaciju :
Da dobiju maksimalnu efikasnost iz svoje jedinice, molim te prati proste instalaciju upute u nastavku :
1. Ukloni radio od daš ili dobiti čist pogled antenu ulaz socket na radiju.
2. Isključite antenu trag od pozadi u tvoj auto radija.
3. Uključi antenu dovesti u žensku socket na FM Bend Grana.
4. Uključi muški uključi iz FM Bend se Grana u antenu socket na radiju.
5. Povezati crvena moc trag od FM Bend se Grana u +12 volti napajanje na tvoj auto koristeći crno brzo tap veza dobili. Po mogućnosti koriste pribor nahraniti da zalihe radio.Ovo će ti osigurati moć je opskrbio dok je radio u operaciji.
NAPOMENA. Tvoj FM Bend Grana je earthed preko tvoje postojeće antenu. Molim te osigurati jedinica je jasno bilo kreće pedale, grejanje kontroliše itd. Da li je vaše vozilo je pun Različitosti antenu sistem povezati Bend se Grana u glavni iz zraka i isključite pod - antena, ali preporučujemo odgovara Bend Grana na jedno ulazne ljestve.
FQA : navode da su broj često pitao pitanja .
1. Da li vam je važno da vodim Bend Grana na 12 Volti?
Bend se Grana je napravljena da trci na 12 Volti. Postoje dostupni 24 Volti Bend Expanders, također većina 24 Volti vozila imamo 24 Volti do 12 Volti pretvarač da vodim stereo sistem.
2. Šta si Radio Stanici Duplo-Ups?
Zajedničko sve FM Bend Expanders si Radio Stanici Duplo-Ups uzrokovana prenos 20 Mhz vremena u 14 Mhz vremena ( 88 Mhz to108 Mhz prebacio u 76 Mhz da 90 MHz ) i preklapanje Japanski bend FM Bend i Međunarodnih FM Bend ( 88 Mhz da 90 Mhz ) npr : Radio Stanice 105.4 Mhz i 95.4 Mhz će oboje uključite radio u kolima u 85.4 Mhz.
3. Šta si Radio Frekvenciji Praznog Mjesta?
Zajedničko sve Bend Expanders frekvenciju harmonike koja se generiše eksplozijom Kristal oscilator. Operativni pa ispod primamo frekvencije proizvodi prazan-mrlje na frekvenciji podešavanja dometu. Za 10 Mhz frekvenciju smenu Praznog Mjesta su 90 i 100 Mhz za 12 Mhz smene su 96 i 108 Mhz for14 Mhz smenu 98 Mhz za 16 Mhz smenu 96 Mhz i 18 Mhz smena je 90 and108 Mhz.
4. Da li je Bend Grana promijeniti Auto Radio Prikaži
Ne Bend Grana ne mijenja radio je izložena, samo menja izvorni frekvenciju jednom podešen, program u pre-odaberite pamćenje.
5. Jesi FM Bend Expanders sve isto ?
Ne, oni nisu svi isti. Možda će uspjeti, ali ne može biti ili broj nezadovoljavajući nastup problema. E. G. je radio smetnje, slab signal, neadekvatna bandwith.
6. Je Radio filter važno?
Bitno je zahtjev u odbacivanju neželjena frekvencije da se miješa s pomaknula FM Bend. Nažalost većina zemlje frekvenciju domet je iskorišteni, što rezultira velikim brojem je komunikaciona Oprema operativni ispod i iznad FM Bend.

Detaljne specifikacije

GPS tip:
Prijemnik & Antenu
Model Ime:
NIS-18A
:
RINSON
Dodaci proizvoda