.

.

Auto Električni Rep vrata lift posebno za Mitsubishi Pajero sport Lako za Tebe da Kontrolu Gepek

Auto Električni Rep vrata lift posebno za Mitsubishi Pajero sport Lako za Tebe da Kontrolu Gepek

KM 631.00
KM 663.75

Iz robe
U skladištu

* Nema štete instalaciju,koordiniraj sa originalnim auto * Inteligentan anti-škripcu, to može zaustaviti ili da idem u suprotnom pravcu kada je prepreka, vas zaštititi od toga da pljeskali * Visine prilagođavanje, možeš prilagoditi visine prema njihovim uslov
>>Proizvod karakteristike 1.Kontrolu daljinski,pritisnite jedan popraviti sve štampu na daljinski da otvori/blizu rep vrata,cak i ako tvoje ruke su zauzete,radiš ovo lako.
2.Dugme na vozačkom sedištu,kontrolu lako Kada si u vozačkom sedištu,pritisni dugme za kontrolu rep vrata lako.
3.Dugme na rep vrata,velika ruka kontrolu njezan dodir na dugme na rep vrata,blizu kao što je potrebno.
4.Pametan izbjeći škripcu,korisnik-sigurno dok rep kapija se zatvara,kad diraj prepreka(ljudi ili stvari),to će se oporaviti automatski ili stani tamo,tako da izbjegavaš povrijediti.
5.Postavi visine,uslužno rep vrata mogu menmory visinu,korisnik povuci vrata do nivoa ona može da dopre do onda,dugo pritisnem na dugme tako visinu je sređeno.Sledeći put,ti otvori ,to ostani visinu postavite.Tako da devojke nikada ne boji da će biti previsoko za tebe do.
6.Zvuči alarm,waring blagovremeno, kad blizu ili otvori rep vrata.to će poslati zvuči alarm vozač i znajući nazad situaciju izbjeći štetu ili sigurnosni rizik. >>Jednom Nogom Aktiviran Karakteristika (Opcija Dodao 50 Dolara)
* Riješiti Problem Trenutni
kada obje ruke drže stvar i ključ u džep,i shvatit ćeš da otvori gepek do nogu u tom trenutku,kada je kišovito teško,jedan od tvojih ruku nosi kišobran,druge strane nosi robu,nije bilo veoma teško za tebe da se otvori gepek?...Osim toga rukama,kako se o nogu? * Jednom nogom-aktiviran osobina je neki pametan gepek senzorski sustav će identificirati vlasnika auta daljinski kontrolor i onda otkriti cijeli proces nogom gore-dole da se otvore ili zatvori gepek automatski.
>>Testiranje proizvoda i Provjeru 1.Vodootporan test 2.Otvori/Blizu rep vrata život test (normalnu temperaturu) 3.Test otvori/blizu rep vrata život test(+60 stepeni) 4. Test otvori/blizu rep vrata život test (-30 diplomu 5.Pravi auto koji okružuje test (60 stepeni) 6.Pravi auto koji okružuje test (-30 diplomu) 7.Nagib test 8.Gore ili dolje za 30 stepena,majmune test
>>Povišen očni
Q : Će to destory originalni kablovsku? Je : Samo treba originalni moć i rep vrata signal kablovsku. Ne promijeni li kablovsku od originalnog auto.Ne destory bilo originalno kablovsku i potpuno skladu sa sve originalne funkciju i lako instalaciju. Q : Električni sisaljku funkcije Je : Nema potrebe da se zatvori vrata energično.To će biti u redu da zatvorim to olako. Q : Zašto moramo ga štampati ključ za 2,3 puta ili pritisnuti za nekoliko sekundi? Ovo dizajn je samo za sigurno obzir i izbjeći u redu operaciju. Q je : Zašto je to treba samo jedan štap? Ovo rod je jači i možeš početi vrata potpuno i uglavnom se koristi za tri pretinac auto. Q : S nogu udarac gasove funkcije Je : uređaj je sa stopalom udariti gasove funkciju i slobodne ruke. >>Predostrožnost : Ako vam mogu potvrditi da je tvoj auto se uklapa u našu stvar, pariz će trebati četiri slike za naše preporuku.

Detaljne specifikacije

Tip Stavke:
But Zakrilca
Predmet Širina:
20inch
Materijal Tip:
ABS
Zemlja/Regiji Proizvodnju:
Kinu
Specijalni Karakteristike:
DA Kontrolu Gepek
Proizvođač Dio Broja:
LE5856A
Model Ime:
LE5868
:
LeeSpring
Model Godine:
2016
Predmet Dužinu:
80inch
Završi na Vozilo:
Stražnji
Predmet Težinu:
5
:
ABS
Vanjski Testiranje Sertifikat:
CCC
Predmet Visine:
20inch
Izmenljive Dio Broja:
001df5668
Drugi Dio Broja:
002252668
Dodaci proizvoda