.

.

Indiji uvoze ručno oslikan pikok vazu karakteristike mode poklone Kuće Saznati bronzanog vazu pokućstva

Indiji uvoze ručno oslikan pikok vazu karakteristike mode poklone Kuće Saznati bronzanog vazu pokućstva

KM 570.00

Iz robe
U skladištu


Indiji bakra rezbarenje rukotvorine od proces proizvodnje mogu biti podjeljeni u petnaest procesima, tisuće vrsta, svaki komad zanatlijske je oko 60% prema treba bakra graviranja, drugi metalne legure sadržaja za 40%, proces proizvodnje mogu biti podjeljeni u sedam koraka : 1 umrijeti 2 ljevaonice dijelove varenje 3 sjajne trim 4 poliranje i electroplating 5 6 7 urezao rezbarenje obilježavanje boja prskanje i pečenje kalup. Rezbarenje tehnika : nož za rezbarenje, vertikalno nož dleto, nož rez. Proizvodnju je uglavnom u obliku porodica radionice, za tebe, biti prenosi iz davnina do danas za proizvodnju ideje. Učenik je počeo da radi učenje iz doba pet ili šest godina, do petnaest, šest vješt odvojene portal životni zanatlijske rezbarenje bakra.
Najviše predstavnik i tipično za umjetnost kasting bakra skulptura. Njenu povijest može biti povezano sa stotinama godina. Već stotinama godina u Turskoj, a Iran počela rezbarenje u kamen, onda promijeniti nešto na površinu bakra, onda je ovo graviranja tehnologija je uvela u Sjevernu Indiji (NORTHINDIA MURADABAD), to širiti u Pakistan. Urezao boce, lonce, tablice i raznim oblicima od horoskopa životinja, bujnu, istina je da je život, većina ljudi živi zalihe razvila u ukrasni zanata.
Materijal : Bras
Ručno izrađen, sa veća količina bakar, dva puta više od Pakistan vazu.
Jedan za jedan par
Radnju slike za pucanje.
Ovo dućan sve hitna pošta, molim vas ne pucajte na površinu, ili to neće biti mail.
Podržala express :
Rimuje express, Yuantong express, dnevnik express, STO, Zhaijisong (napuniti pakovanje), SF (brzinu razlika)
Kada se izrazim isporuka osoblje da te poslati paket, molim te, otvori ga da pregledam robu nisu oštećeni, ako oštećen, molim te odbila da potpiše i vratiti se, i u paketu na kojima je oštećena roba
Želim : Zgodna Vijest
Ovu radnju za podršku novac kolekciju posao, Alipay, kreditne kartice i ostale usluge.

Detaljne specifikacije

:
Odjeća/Pribor
Dodaci proizvoda